Programma

Programma

UITZWAAIEN

Rotterdam Uitdagen, het nieuwe concept dat dit jaar het nieuwe culturele seizoen in de stad opende, blijkt een succesformule. Nog nooit is er zo nauw samengewerkt met de culturele instellingen die Rotterdam rijk is. Er werd toneel gespeeld, muziek gemaakt, kunst bekeken, gedanst, gegeten, gefotografeerd en vooral veel bewonderd door ruim 11.000 bezoekers.

Vrijdagavond startte Rotterdam Uitdagen met de eerste editie van Kunstavond XL, een samenwerking tussen de kunstpodia in het Witte de Withkwartier. Tijdens het programma op de zaterdag en zondag heeft niemand stilgezeten; bezoekers werden uitgedaagd op het gebied van cabaret, dans, kunst, literatuur, muziek, spoken word en theater. Ook de kleinste kunstenaars hebben zich op zondag prima vermaakt met het uitgebreide kinderprogramma.

We willen alle bezoekers én culturele instellingen bedanken voor het uitsloven.
Tot ziens in het nieuwe culturele seizoen!

Eerste editie Rotterdam Uitdagen trekt veel enthousiaste bezoekers

Rotterdam Uitdagen, het nieuwe concept dat dit jaar het culturele seizoen in de stad opende, blijkt een succesformule.

Rotterdam Uitdagen 2016 in tweets en foto’s

Bekijk hier het verslag van Rotterdam uitdagen 2016 door de ogen van bezoekers én deelnemers.

Handig, de Uitbox Office van Uitagenda Rotterdam

Hier kun je terecht voor vragen, tips voor het komend seizoen, meedoen aan het rad van fortuin en speciale voordeeltickets.

Speciaal voor de échte liefhebbers geven de beste musicalsterren van Nederland om 11.30 uur een intiem concert vol met persoonlijk geselecteerde liedjes.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN #ROTTERDAMUITDAGEN

  •  Rotterdamfestivals
  • rotterdamsuitburo