Welkom!

Welkom!

Logo 24uurcultuurWanneer u een zakelijk evenement wenst te organiseren gaat u er van uit dat alles tot in de puntjes verzorgd is. En gezien u zelf al genoeg zaken te regelen heeft, komt een heel evenement organiseren natuurlijk niet altijd goed uit. In dat geval kunt u 24uurcultuur inschakelen. Hieronder laten we enkele mensen aan het woord die eerder voor onze services gekozen hebben.

 

Helicopter vlucht
Een origineel bedrijfsuitje

Ik wilde iets spannends en uitdagends voor mijn collega’s organiseren. Een helicopter vlucht georganiseerd door 24uurcultuur werd het uitje van het jaar waar iedereen tot op de dag van vandaag nog over praat. Volgend jaar schakelen we ze weer in! – Mieke, medewerker HR,  in Vleuten.

Er zijn vele mogelijkheden, zoals bovengenoemde helicopter vluchten of onderstaand genoemd zeilen op het Markermeer. Wij kunnen iedere gewenste activiteit organiseren voor grote en kleine groepen. Het minimum aantal is 5 personen, het maximum aantal is onbeperkt. Wij hebben uitjes en evenementen georganiseerd tot maar liefst 1780 personen. Uw wensen zijn dus absoluut in goede handen!

In ons bedrijf draait alles om water. Een leuk evenement voor al onze medewerkers organiseren, met water als thema, leek dus vanzelfsprekend. Het team van 24uurcultuur

heeft er een perfecte dag van gemaakt door ons heerlijk te laten zeilen op het Markermeer. Het weer was die dag perfect dus daarna konden we nog genieten van een bbq. – Mark, CEO in Amsterdam.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u graag van dienst!