De leukste zakelijke uitjes

De leukste zakelijke uitjes

Als bedrijfsuitje, als afdelingsuitje of voor een ander zakelijk uitje, is het belangrijk om iets leuks te doen. Er zijn dan ook erg veel verschillende activiteiten waaruit jij kunt kiezen voor een uitje. In deze blog vertellen wij je wat de leukste uitjes zijn, wat deze uitjes inhouden, en waar je ze kunt uitvoeren. Zo heb je een veel beter idee over wat er allemaal mogelijk is, en wat leuk is voor jouw bedrijf.

Nummer 1; Helikopter vliegen en/of Helikopter dropping

Tijdens dit uitje leer je om helikopter te vliegen. Dit word gedaan in verschillende groepjes en iedereen heeft meer dan genoeg tijd om echt een helikopter te vliegen. Dit uitje is dus ook ontzettend origineel, en zal waarschijnlijk wel in de smaak vallen. Het is te boeken op een locatie bij jou in de buurt. Ver reizen is dus niet nodig. Ook hoef je niet bang te zijn voor hoogtevrees. Helikopter vliegen is niet eng, en ook is het ontzettend veilig. In de recensies kun je lezen dat men het een erg unieke ervaring vond. Wij kunnen dit dan ook zeker aan jou aanraden.

 

Nummer 2; Escape City in Deventer

Het bekende escape city spel is erg leuk om te doen. Dit spel word ook gedaan in groepen. Het spel is gebaseerd op de escape game waarbij je verschillende opdrachten goed moet uitvoeren om uit de kamer te kunnen komen. Bij escape city strijd je in teams tegen elkaar, in een stad van jouw keus. Zo zijn er erg veel steden die meedoen met dit spel. Je krijgt erg leuke en originele opdrachten die je tijdens dit escape city spel moet uitvoeren. Ook krijg je verschillende hints en aanwijzingen zodat je een beter idee het waar je moet zoeken. Verder is er voor op de smartphone een speciale escape app ontwikkeld zodat jij weet waar je naar toe moet gaan. Dit zakelijk uitje is erg goed voor de teambuilding. Om dit spel dan ook te kunnen winnen is het noodzakelijk goed samen te werken met anderen. Er zijn uiteraard nog veel meer uitjes in Deventer. Deze kan je online vinden.

 

Nummer 3; Zeilen op het Makermeer en na afloop een bbq op het dek

Tijdens dit uitje zul je gaan zeilen op een echte Tjalk boot. Deze boot is erg groot en bied meer dan voldoende ruimte. Samen kun je de zeilen omhoog doen en genieten van de rust die het water bied. Dit arrangement is een all inclusive wat inhoud dat je onbeperkt kunt eten en drinken. Ook stap je op in Amsterdam. Je begint met wat koffie en thee in de middag, wanneer je op de boot stapt. Vervolgens maak je een zeiltocht en na afloop ga je ter anker. Na de bbq zeil je weer terug naar de haven en kun je een leuke borrel hebben aan dek. Dit uitje is erg leuk om te doen met mooi weer. Maar ook als het wat frisser is, is dit uitje erg leuk. Wel is het handig om dan een warme jas aan te trekken.

One Reply to “De leukste zakelijke uitjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *